Thursday, April 8, 2010

UniKL city campus bowling tournament!!!~


wahh, aq rasa excited nk post menda nih,
JOM!JOM!JOM!
semua pakat2 meriahkan tournament boling nih nt,
meh nk gtaw skit psl tournament nih:
venue:wangsa walk, wangsa maju
tarikh keramat: 18/04/2010
waktu malaysia: 2.00 p.m
act ni first time aq handle event besar camni,
memang aq ni byk kelemahan dr segi cara kerja,
n thanx to Mr. Rifai'ee a lot sebab byk mmbantu aq dalam mengadakan tournament ni,
insyaallah lain kali aq akan jadi lebih produktif, haha,
n tidak lupa jgak kpd komiti2 ktorang,
so, apa yg ditunggu??
datang jgn x datang ea,
dtg support ktorang!



da habeh crita psl boling, nk crita psl assgment plak,
Diploma In Multimedia, Sem-4
taraf diamana aq blaja skarang,
semakin naik sem, semakin byk kerja yg kena buat,
itu biasa kan??
ok2,
saje nk lepaskan kt cni, cian la ko wahai blog,
trpksa dengar luahan hati aq,
hahahaha,
to be honest, mmg sem ni plg byk keje, coz Final Year Project pon da mula jalan da,
n to be honest jugak,
sem ni la sem yang aq PALING PALING PALING malas!
xtaw kenapa, mayb xde pendorong kot,
someone tolong carikan 'catalyst' utk aq!
huhu,
list of assgment yg berada dalam tangan aq n team2 mmber aq skarang
1. Final Year Project
subjek ni ktorang buat video tv commercial pasal salah satu saloon kt Maju Junction.
2.Final Project Web Programming
mdm. NO SMILEY mengamanahkan kami utk buat projek ni, but still, aq masih xbrapa paham apa yg dia mahukan sbnarnye, sorry madam, i really don't get it! but aq akan cuba buat yg termampu utk menjadikannya kenyataan!
3.Final Project Database
haa... yang ni paling aq risau! knape? ktorang da ketinggalan dengan group2 yg len, sorry to say, faktor utama adalah kerana group mmber aq majoriti dr group lab yg len, meaning aq nk stay ngn dorang buat keje susah, kesuntukan masa utk bersama.
tu la, sape suh ko dtng lmbt time hari mdm nk bg projek tuh!
huhu
4. Final Project Multimedia Authoring(FLASH,FLASH n FLASH)
huhu, act, aq suka n minat kalo bab2 guna software Adobe Flash Professional nih,
aq suka discover menda2 dalam software tuh, tapi entah kenapa, sifat keMALASan ini makin mejadi2, terutama da nk habeh sem ni. aiyooo,
utk project ni, ktorang kena buat website mggunakan software Adobe Flash. so,
no long word. buat je la!
5.Final Project Interface Design
ni lagi satu, thanx sngt2 kt team mmber aq, idris, wan n salman coz korang mmg byk buat keje utk project ni, mmg aq sangat2 kurang mengcontribute utk projek ni,
terasa mcm aq ni goyang kaki je utk project ni, huhu, sorry guys! t kalo de keje, suh aq buat ea,
project ni, ktorang kena cari satu educational website yg boleh diconsidered bad, pastu tukarkannye jadi cantik, mggunakan software Adobe Flash jugak,


skarang dalam stdy planner, kami berada di hjung week 12, mggu depan, week 13, 3 drpd project diatas kena dipresent,
haiyarkkkk,
got so many things to do, but got so little time to do it!


p/s: aq memang malas
n tetibe aq rajin nk tulih pnjg2 kt blog ni,
target~nk menang boling, mcm xdapat jek..
assgment~ye la, nk pegi buat la ni..

1 comments:

Anonymous said...

看看blog調整心情,又要來繼續工作,大家加油........................................